Voeding

Hoe groene smoothies ook jouw leven drastisch kunnen verbeteren!

groene smoothie

groene smoothie

Groene smoothies zijn drankjes die voor het grootste deel bestaan uit bladgroenten. Deze geven namelijk een groene kleur af. Smoothies zijn samengestelde drankjes van groenten, soms fruit en water. Je mixt alle ingrediënten in de blender en er ontstaat een heerlijk gladde smoothie. Groene smoothies zitten vol me vitaminen, mineralen en anti-oxidanten die het lichaam helpen sterker te worden.

 

Groene smoothies, zoveel voordelen voor jou en je lichaam:

receptenboekVet verliezen! – Voor veel mensen de nummer 1 reden om een dieet te beginnen. Met groene smoothies ga je structureel vet verliezen op een verantwoorde manier, zonder terugslag.

 

receptenboekMinder hongerig. – Groene smoothies barsten van de gezonde voedingsstoffen. Je lichaam zal daarom minder vragen om eten en dit behoedt jou voor enorme ‘vreetbuien’.

 

receptenboekMeer energie, meer kracht. – De groene smoothies hebben een positief effect op het energiegehalte van jouw lichaam. Je kunt langer fysieke inspanningen volhouden en hebt er ook meer plezier in.

 

receptenboekBetere weerstand. – De anti-oxidanten die volop aanwezig zijn in groene smoothies helpen het lichaam om de weerstand te verbeteren. Je zult daardoor minder vatbaar zijn voor ziektes en andere virussen.

 

receptenboekGezondere en stralende huid. – De vitaminen en mineralen uit groene smoothies hebben een verjongend effect op jouw huid. Je hoeft alleen maar groene smoothies te drinken en je gaat er jonger uit zien!

 

receptenboekBetere spijsvertering – Groene smoothies zorgen voor een betere spijsvertering en een beter gecontroleerde stoelgang.
Genoeg groente en fruit. – Het Voedingscentrum adviseert iedereen 200 gram groente en fruit per dag te eten. Normaal gesproken lijkt dit een hele opgave, maar met het drinken van groene smoothies haal je dit makkelijk.

receptenboekBetere voedselbalans. – Met het drinken van groene smoothies zul je minder behoefte hebben aan ongezonde snacks die vol zitten met koolhydraten. Je voedingspatroon zal daardoor

 

receptenboekbeter in balans zijn.

 

receptenboekOpgewekter door het leven. – Groene smoothies hebben een positief effect op jouw hormoonstelsel. Omdat de juiste hormonen meer aangemaakt zullen worden, ga je opgewekter door het leven. Niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je naasten!

 

receptenboekBetere nachtrust. – Slapen is belangrijk om overdag voldoende energie te hebben. Groene smoothies zorgen voor voldoende nachtrust waardoor jij weer fit op je werk verschijnt elke dag.

 

smoothie boek

Tags

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment

Six pack in 70 dagen!

six pack in 70 dagen

(TIP) buikspieren bijbel

Tips om snel buikvet te verbranden, en de strakke buik van je dromen te krijgen!
buikspierenbijbel

Buikspieren Bijbel Risicovrij Uitproberen

Buikspier succes formule

buikspier succes formule

(TIP) Vet verbrand geheimen!

vet verbranden

De Strakkebuikspieren Kettlebell Workout

De Strakkebuikspieren Kettlebell Workout

Top berichten & Pagina’s

Hoe groene smoothies ook jouw leven kunnen verbeteren!

groene smoothie